Frakt & betingelser

Frakt
Malsen og Mor har en fast fraktsats på kr. 50,- for forsendelse i Norge, uavhengig av pakkens størrelse.
Varene sendes som brev eller som Norgespakke dersom vekten overskrider 2 kilo. Brevpost sendt med Posten er ikke sporbar. Ønsker du varene tilsendt i sporbar pakke, kan vi tilby dette til Postens satser. Ta i så fall kontakt med Malsen og Mor i forbindelse med bestillingen.

Kjøper du kun digitale/nedlastbare produkter legges det ikke til frakt.

Bestilling
Det enkleste og beste er å handle i nettbutikken, men det er også mulig å sende bestilling som en epost til butikk@malsenogmor.no

Du vil motta en ordrebekreftelse kort tid etter at bestillingen din er registrert. Denne sendes på epost til den epostadressen som er oppgitt i forbindelse med bestillingen. Ordrebekreftelsen er ikke en faktura.

Betaling
Malsen og Mor tilbyr betaling via Pay Pal/kredittkort og faktura.
Ved fakturabestillinger med kjøpssum på over 500,- ber vi om forhåndsbetaling.

Pay Pal: Dette er en trygg og enkel betalingsform hvor du kan betale direkte fra en PayPal-konto eller med kredittkort fra PayPals sider. Når du velger betaling med PayPal når du går til kassen, sendes du videre til PayPals sider, hvor du får greie anvisninger om hvordan du skal gå videre.

Leveringstid
Varene blir sendt ut fortløpende.

Dersom vi er utsolgt for varen du har bestilt, vil vi opplyse om dette så raskt som mulig. Dersom det tar urimelig lang tid for oss å skaffe den ønskede varen, vil du tilbys å heve kjøpet.

Retur /angrerett
Angrerettloven gir deg rett til å angre på kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varen, uansett årsak. Varene må ikke være tatt i bruk og forpakningen må være uåpnet så langt det lar seg gjøre. Du må melde fra til Malsen og Mor om at du ønsker å sende varene i retur innen 14-dagersfristen. Returporto må betales.

Dersom det er feil eller mangler ved leveringen, må du melde fra til Malsen og Mor snarest. Retur av skadede varer eller andre varer må avtales på forhånd og før varene sendes i retur.

Skadet forsendelse
Dersom pakken er skadet i transport må du melde fra til Posten ved mottakelse av pakken. Posten tar på seg ansvar for at pakker skal komme uskadet frem og eventuelle klager på transportskader må fremsettes hos Posten.